Personlig träning

Vicious CrossFit har funnits sedan 2015, och ända från start har vårt mål varit att driva en anläggning med glädje som fokus. Att må bra, trivas med sig själv och ha kul gör träningen ännu bättre! Så därför vill vi finnas för dig under din träningsperiod.

· Så den stora frågan är, vad väntar du på? ·

Vi drivs av mål. Att sätta mål för sin träning är viktigt för att komma dit. Utan mål kan träningen gärna utebli om man har en dålig dag eller liknande. Träning är bot för många saker och just den dagen behövs det ännu mer. Men drivs du av ett mål så kommer resultatet ge dig drivkraften!

Ett mål kan vara att klara en pullup, nå en vikt i ett lyft, klara av ett lyft eller så enkelt som att dyka upp 3 dagar i veckan under en period för att sedan låtit det bidra till en livstidsförändring!

PT 60

750 kr/h
10 gånger för 6500 kr

Lägg PT 60 på ditt medlemskap? 
Då betalar du 699 kr/mån (bindningstid 6 mån). Ordinarie pris 750 kr.

PT 30

Att utvecklas och se resultat är väl det dom allra flesta vill om man tar sig an något. Att komma och köra PT hos oss är att investera i sig själv och det är vi allt för dåliga på. Vi hävdar att du kan få dina resultat än snabbare genom att lägga fokus på dina utvecklingsbara sidor.

Detta går att addera på ditt medlemskap, prata med oss så fixar vi det!

Autogiro: 400 kr/mån
Ordinarie pris: