Om

Våra coacher

Amanda Mikaelsson

Amanda Mikaelsson

Owner/Head Coach
Erica O Edman

Erica O Edman

Coach
Malin Wihlforsen

Malin Wihlforsen

Coach

CrossFit

CrossFit är en högintensiv funktionell träningsform som kommer från militären, vi utesluter helt maskiner och jobbar med kroppens rörelsemönster.

Vi blandar styrketräning, högintensiv träning och teknikträning för att få den bästa versionen av dig som atlet.

Allting grundas i att alla ska kunna vara med oavsett tidigare erfarenheter, du kommer säkert ha lätt för en del saker och behöva träna mkt på vissa andra delar men så ska det vara. Man är inte bäst på allt, men vårt mål är att bli bra på mkt!

Vi vill ge dig rätt förutsättningar att träna, vi vill lära dig att träna rätt och inte bara guida dig utan ge dig kunskaper inom träning!

Vi ser dagligen hur denna träningsform bidrar till skratt, svett, prestationer över förväntningar och gemenskap. Våra medlemmar kommer från olika bakgrunder men det spelar ingen roll, vi har kul och vi tränar hårt.

Så om du vågar möta dina rädslor och inte ge upp så lovar vi dig att vi ska lära dig allt vi kan och vi ska göra träning till något du inte kan vara utan!

Människor är gjorda för att röra på sig, så varför inte göra det roligt också 🙂

3D – rörlighet

Så vad handlar den här hypade hösttrenden om? Den kommer från America och bottnar i att vi är gjorda för att röra oss i 3 plan. Så man kan väl säga att våran levnadsform är rätt stel just nu. Vi behöver röra våran kropp åt alla möjliga håll. Så som att böja, rotera, sidleds, bakåt och framåt.

Man kan väl säga att denna klass är lagd på schemat för att komplettera Crossfiten och  användas som Prehab. Ge dig ännu bättre förutsättningar att lyckas inom CrossFit och hålla din kropp fri från skador och smärta!

Fredagsfys!

Fredagsfysen är till för att rasta dom där sista krafterna innan helgen tar vid. Här kan man förvänta sig det mesta, en längre workout utan skivstång, ibland i par och ibland solo!

Wod + Bålstabilitet

Detta pass är ett pass soon fokuserar på bål. Först kör vi en lättare workout och sedan bål i ca 30 minuter. Mage och rygg är trotts allt kroppens stabilitet och behöver underhållas för att klara CrossFit än bättre!

Söndagsteam!

Söndagspassen är alltid i team, antingen 2/3/4 och vårt absolut mest omtalade pass. Vi jobbar i team för att ta oss igenom dagens workout och det kan vara precis VAD SOM HELST!